.
2019
Светот каталог на производи и прибор за професионални фризериThanks
for your vote 👍

X


SEWARD MEDITER косата третман
SEWARD MEDITER косата третман - HELEN SEWARD - Човекот- боја производи

Rate this product:


1 click

SEWARD MEDITER косата третман
HELEN SEWARD - Човекот- боја производи


SEWARD MEDITER косата третман

REFORCE_MEN
специфично решение за спречување пад
Многу фактори кои влијаат на губење на косата : загадувачи на животната средина, васкуларна, метаболни, нутритивни и поединци. Спречи тоа од паѓање со насочени третмани кои интервенираат на различни нивоа, како што се подобрување на состојбата на скалпот, на пример, го намалува воспалението е да се зајакне ослабената коса влакна.

Линијата се состои од :
DENSIFYNG ЛОСИОН
DENSIFYNG шампон со екстракт арника.

Related